A BMW-s már megbánta, hogy előzésbe kezdett a 83-ason: nem ő volt a vétkes (videó)

MTI   
  Megosztom
A BMW-s már megbánta, hogy előzésbe kezdett a 83-ason: nem ő volt a vétkes (videó)

Egy autós fedélzeti kamerája rögzített a 83-as főúton, Gyarmat és Pápa között csütörtökön - írja a Vezess.hu.

Ahogy a felvételen is jól látszik, a BMW vezetője teljesen szabályosan elkezdi előzni a sort, miután meggyőződött arról, hogy senki nem jön szembe. Csakhogy a két autóval előtte lévő, utánfutót vontató autós csak későn eszmélt. Akkor kezdte meg az előzést, amikor a BMW-s már mellette volt. Valószínűleg nem nézett a tükörbe, mielőtt megkezdte a manővert.

A Katasztrófavédelem közleménye szerint:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

fedélzeti kamera