A BMW-s már megbánta, hogy előzésbe kezdett a 83-ason: nem ő volt a vétkes (videó)

MTI   
  Megosztom
A BMW-s már megbánta, hogy előzésbe kezdett a 83-ason: nem ő volt a vétkes (videó)

Egy autós fedélzeti kamerája rögzített a 83-as főúton, Gyarmat és Pápa között csütörtökön - írja a Vezess.hu.

Ahogy a felvételen is jól látszik, a BMW vezetője teljesen szabályosan elkezdi előzni a sort, miután meggyőződött arról, hogy senki nem jön szembe. Csakhogy a két autóval előtte lévő, utánfutót vontató autós csak későn eszmélt. Akkor kezdte meg az előzést, amikor a BMW-s már mellette volt. Valószínűleg nem nézett a tükörbe, mielőtt megkezdte a manővert.

A Katasztrófavédelem közleménye szerint:

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

fedélzeti kamera