Szörnyű tragédia: online tornaóra közben halt meg a vidéki középiskolai tanárnő

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: online tornaóra közben halt meg a vidéki középiskolai tanárnő

Osztálynyi diák nézte végig, hogy a tanárnőjük leesett a székről. A szobába berohanó férje hiába küzdött az életéért, már nem segíthetett rajta. A megrázó esetről a Bors számolt be.

Tragédia rázta meg hétfő reggel az egyik Bács-Kiskun megyei középiskolát: a mindenki által szeretett 52 éves tanárnő az online tartott tornaórája közben vesztette életét. A sokkoló pillanatokat több mint húsz diák nézte végig - írja a Bors.

Az egyik diák, aki otthonából vett részt az online órán, azt nyilatkozta a lapnak, hogy körülbelül negyedóra telhetett el az órából, amikor arra lettek figyelmesek, hogy tanárnőjüknek fennakadtak a szemei, és leesett a székről. Nevét kiabálták, többen hívták telefonon. A tanárnő férje, amikor észlete a bajt, azonnal hívta a mentőket, közben elkezdte felesége újraélesztését, de már nem tudták megmenteni az életét.

Ahogy a diák nyilatkozott: a szerencsétlenül járt tanárnő mindig bekapcsolta a kameráját és a mikrofont is, így a rosszulléte minden mozzanatát rögtön látták és hallották. A tanárnő férjének pedig nem az volt az első dolga, hogy kikapcsolja a kamerát, de utána a diákok maguktól megszakították a tanárnővel közös videóhívást.

Mindig életvidám, nagyon kedves és szerethető személyisége volt. Mindemellett következetesen végezte a munkáját, tényleg mindenki szerette. Felfoghatatlan számunkra, hogy egyik pillanatról a másikra ilyen megtörténhet

– mondta a lapnak a neve elhallgatását kérő diák.

Az iskola kegyeleti okokra hivatkozva nem akart nyilatkozni, a Borsnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus azt mondta, nagyon fontos, hogy a tragédiát végignéző diákoknak szakember segítsen a trauma feldolgozásában.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

oktatás

online oktatás

tragédia