Szörnyű tragédia: online tornaóra közben halt meg a vidéki középiskolai tanárnő

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: online tornaóra közben halt meg a vidéki középiskolai tanárnő

Osztálynyi diák nézte végig, hogy a tanárnőjük leesett a székről. A szobába berohanó férje hiába küzdött az életéért, már nem segíthetett rajta. A megrázó esetről a Bors számolt be.

Tragédia rázta meg hétfő reggel az egyik Bács-Kiskun megyei középiskolát: a mindenki által szeretett 52 éves tanárnő az online tartott tornaórája közben vesztette életét. A sokkoló pillanatokat több mint húsz diák nézte végig - írja a Bors.

Az egyik diák, aki otthonából vett részt az online órán, azt nyilatkozta a lapnak, hogy körülbelül negyedóra telhetett el az órából, amikor arra lettek figyelmesek, hogy tanárnőjüknek fennakadtak a szemei, és leesett a székről. Nevét kiabálták, többen hívták telefonon. A tanárnő férje, amikor észlete a bajt, azonnal hívta a mentőket, közben elkezdte felesége újraélesztését, de már nem tudták megmenteni az életét.

Ahogy a diák nyilatkozott: a szerencsétlenül járt tanárnő mindig bekapcsolta a kameráját és a mikrofont is, így a rosszulléte minden mozzanatát rögtön látták és hallották. A tanárnő férjének pedig nem az volt az első dolga, hogy kikapcsolja a kamerát, de utána a diákok maguktól megszakították a tanárnővel közös videóhívást.

Mindig életvidám, nagyon kedves és szerethető személyisége volt. Mindemellett következetesen végezte a munkáját, tényleg mindenki szerette. Felfoghatatlan számunkra, hogy egyik pillanatról a másikra ilyen megtörténhet

– mondta a lapnak a neve elhallgatását kérő diák.

Az iskola kegyeleti okokra hivatkozva nem akart nyilatkozni, a Borsnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus azt mondta, nagyon fontos, hogy a tragédiát végignéző diákoknak szakember segítsen a trauma feldolgozásában.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

oktatás

online oktatás

tragédia