Rengeteg pénzbe kerülhet a fürdőszoba felújítás: egekben a szaniterek ára

HelloVidék   
  Megosztom
Rengeteg pénzbe kerülhet a fürdőszoba felújítás: egekben a szaniterek ára

Rossz hír a lakásfelújítást tervezőknek: drasztikusan drágulhatnak a szaniterek - közölte az RTL Híradója.

Ötszörösére ugrottak a fuvardíjak, mert a járvány miatt nincs elég szállítókonténer Kínában, ahonnét a fürdőszoba felszerelések döntő többsége érkezik. Emiatt például a zuhanykabinok ára majdnem kétszeresére emelkedhet két hónap alatt a híradó által megkérdezett forgalmazó szerint.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rtl híradó

híradó

szaniter

felújítás

lakásfelújítás

fürdőszoba

fürdőszoba felújítás

szaniterek

árak

drágulás