Borzalmas állapotok a vidéki panelházban: hónapok óta beázás keseríti a lakók életét

HelloVidék   
  Megosztom
Borzalmas állapotok a vidéki panelházban: hónapok óta beázás keseríti a lakók életét

Volt olyan lakó, aki arról számolt be, hogy a csillárjáról már ötödik hete folyik a víz. Több lakásban a katasztrófavédelem tanácsára kikapcsolták az áramot is, de az ott élők nem tudnak hová menni.

Hónapok óta küzdenek a beázással egy miskolci, tízemeletes panelház lakói. A tetőszigetelés hibái miatt egészen a hetedik emeletig vizesednek a lakások egy-egy eső után, számolt be az RTL Klub híradója.

Több lakásban a katasztrófavédelem tanácsára kikapcsolták az áramot is, de az ott élők nem tudnak hová menni. Van, ahova a szomszédból hoznak át áramot. A felső szinteken élől hónapok óta rettegnek az esőtől, olyankor ugyanis 6-8 lakás beázik, még a hetedik emeleten is.

A ház kívülről rendezettnek tűnik, néhány éve újították fel. A gondot a rossz tetőszigetelés okozza, amit már többször is javítottak, sajnos eredménytelenül. A lakók szerint az épület közös képviseletét ellátó lakásszövetkezet felelős a hosszú ideje áldatlan állapotokért.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

miskolc

panel

panelház

szigetelés

tetőszigetelés

beázás