Tragikus: 53. születésnapján halt meg a híres magyar színésznő

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Tragikus: 53. születésnapján halt meg a híres magyar színésznő

Börcsök Enikőt hosszú, súlyos betegség után csütörtök hajnalban érte a halál. A színművészt a Vígszínház saját halottjának tekinti.

Elhunyt 53 éves korában Börcsök Enikő Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész - tudatta csütörtökön a Vígszínház. A közlés szerint

A színművészt a Vígszínház saját halottjának tekinti. Börcsök Enikőt számtalan színházi és filmes szerepben láthatta a közönség, 1994 óta volt a Vígszínház tagja és vezető színésznője.

Legendás alakítások sora fűződik nevéhez, melyekben megmutatta drámai erejét, páratlan humorát, élet- és játékszeretetét. "Igazi társulati és közösségi ember volt, rendkívüli személyisége, melegszívűsége, segítőkészsége, nyitottsága, csillapíthatatlan energiája és tenni akarása pótolhatatlan űrt hagy maga után" - tudatta a színház.

A Vígszínház társulata mély megrendüléssel tudatja, hogy ma hajnalban, hosszú, súlyos betegség után 53 éves korában...

Közzétette: Vígszínház2021. január 28., csütörtök

Börcsök Enikő 1968. január 28-án született Mezőtúron. 1987-1991 között végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Marton László osztályában. 1991-1994 között a kaposvári Csiky Gergely Színház tagja volt, ezután szerződött a Vígszínházhoz, aminek élete végéig tagja volt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

halálhír

börcsök enikő

vígszínház

színésznő