Gigaberuházás a megyeszékhelyen: új egészségügyi komplexum nyílt, már rendelnek az orvosok

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás a megyeszékhelyen: új egészségügyi komplexum nyílt, már rendelnek az orvosok

Az új egészségügyi komplexumban háziorvosok, felnőtteket és gyermekeket ellátó fogorvosok dolgoznak a korábbinál sokkal jobb körülmények között.

Több mint egymilliárd forintos beruházással épült fel az az új egészsgügyi ellátó központ Szombathelyen, amely február elsejétől kezdte meg működését a Markusovszky Kórházzal szemben - tájékoztatott a szombathelyi önkormányzat kommunikációs vezetője kedden. Kéner Balázs közölte:

Az egészségügyi alapellátó központ létesítéséről 2015-ben döntött az akkori közgyűlés egyhangú szavazással, felépítését az Európai Unió 728 millió forinttal támogatta, melyhez az önkormányzat 41 millió forintos önerőt tett hozzá. Mindezek mellett a berendezésekre, orvosi felszerelésekre 253 millió forintot fordítottak.

A koronavírus-járvány miatt nem tartottak megnyitót, Nemény András (Éljen Szombathely) polgármester a város hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy az egészségügyi intézményben az orvosok megkezdték a rendelést.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szombathely

egészségügyi központ

egészségügyi komplexum

markusovszky kórház