Szomorú látvány: leomlott az egri vár bástyájának támfala, ez lehetett az oka

HelloVidék   
  Megosztom
Szomorú látvány: leomlott az egri vár bástyájának támfala, ez lehetett az oka

A károk felmérése folyamatban van, statikusok, kivitelezők, tervezők, szakemberek dolgoznak a megoldáson. A helyszínt azonnal lezárták.

Szerda délelőtt 9 óra előtt, nagyjából 20 méteres szakaszon leomlott az Egri Várban a Szép-bástya támfala - írta közösségi oldalán a város polgármestere, Mirkóczki Ádám. Szerencsére személyi sérülés nem történt, a helyszínt azonnal lezárták.

Az is kiderült, hogy

Itt olvasható az eredeti poszt, amihez fotókat is mellékelt a polgármester:

❗️ Rendkívüli ❗️

Ma délelőtt 9 óra előtt, kb. 20 méteres szakaszon leomlott az Egri Várban a Szép-bástya támfala....

Közzétette: Mirkóczki Ádám2021. február 17., szerda

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 156 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,85%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 39 988 forintos törlesztőt (THM 7,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eger

egri vár

várfal

omlás