Szomorú látvány: leomlott az egri vár bástyájának támfala, ez lehetett az oka

HelloVidék   
  Megosztom
Szomorú látvány: leomlott az egri vár bástyájának támfala, ez lehetett az oka

A károk felmérése folyamatban van, statikusok, kivitelezők, tervezők, szakemberek dolgoznak a megoldáson. A helyszínt azonnal lezárták.

Szerda délelőtt 9 óra előtt, nagyjából 20 méteres szakaszon leomlott az Egri Várban a Szép-bástya támfala - írta közösségi oldalán a város polgármestere, Mirkóczki Ádám. Szerencsére személyi sérülés nem történt, a helyszínt azonnal lezárták.

Az is kiderült, hogy

Itt olvasható az eredeti poszt, amihez fotókat is mellékelt a polgármester:

❗️ Rendkívüli ❗️

Ma délelőtt 9 óra előtt, kb. 20 méteres szakaszon leomlott az Egri Várban a Szép-bástya támfala....

Közzétette: Mirkóczki Ádám2021. február 17., szerda

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eger

egri vár

várfal

omlás