Ez durva: nehézfémszennyezést hoz a Szamos Romániából, mi lesz ebből?

HelloVidék   
  Megosztom
Ez durva: nehézfémszennyezést hoz a Szamos Romániából, mi lesz ebből?

Románia területén bányameddőből származó nehézfémszennyezés érte a Szamost. A vízügyes szakemberek mindaddig folyamatosan látják el a védekezéssel összefüggő feladataikat, amíg az indokolt.

Nehézfémszennyezés érkezik a Szamoson Romániából, hívta fel a figyelmet az Országos Vízügyi Főigazgatóság. Facebook-posztjukban azt írják, a Nemzetközi Riasztó Rendszeren (PIAC) keresztül szerdán délután a román fél arról értesítette őket, hogy

Az emberi egészség, illetve a vizek és a természeti környezet megóvása érdekében az OVF főigazgatója elrendelte az Országos Műszaki Irányító Törzs működtetését, aminek célja a védekezési munkálatok összehangolása és vezetése.

A vízügyes szakemberek mindaddig folyamatosan látják el a védekezéssel összefüggő feladataikat, amíg az indokolt, teszik hozzá a posztban.

Nehézfémszennyezés érkezik a Szamoson Romániából!!

A Nemzetközi Riasztó Rendszeren (PIAC) keresztül szerdán délután a...

Közzétette: Országos Vízügyi Főigazgatóság - OVF2021. február 17., szerda

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szennyezés

fémszennyezés

szamos

országos vízügyi főigazgatóság