Ez durva: nehézfémszennyezést hoz a Szamos Romániából, mi lesz ebből?

HelloVidék   
  Megosztom
Ez durva: nehézfémszennyezést hoz a Szamos Romániából, mi lesz ebből?

Románia területén bányameddőből származó nehézfémszennyezés érte a Szamost. A vízügyes szakemberek mindaddig folyamatosan látják el a védekezéssel összefüggő feladataikat, amíg az indokolt.

Nehézfémszennyezés érkezik a Szamoson Romániából, hívta fel a figyelmet az Országos Vízügyi Főigazgatóság. Facebook-posztjukban azt írják, a Nemzetközi Riasztó Rendszeren (PIAC) keresztül szerdán délután a román fél arról értesítette őket, hogy

Az emberi egészség, illetve a vizek és a természeti környezet megóvása érdekében az OVF főigazgatója elrendelte az Országos Műszaki Irányító Törzs működtetését, aminek célja a védekezési munkálatok összehangolása és vezetése.

A vízügyes szakemberek mindaddig folyamatosan látják el a védekezéssel összefüggő feladataikat, amíg az indokolt, teszik hozzá a posztban.

Nehézfémszennyezés érkezik a Szamoson Romániából!!

A Nemzetközi Riasztó Rendszeren (PIAC) keresztül szerdán délután a...

Közzétette: Országos Vízügyi Főigazgatóság - OVF2021. február 17., szerda

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szennyezés

fémszennyezés

szamos

országos vízügyi főigazgatóság