Hihetetlen videó: vidrák verekedtek a Balaton jegén, így küzdöttek egymás ellen

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen videó: vidrák verekedtek a Balaton jegén, így küzdöttek egymás ellen

A felvétel a siófoki kikötőben készült. Ahogy látszik, a magyar tenger vizének jó részét hó- és jégtömbök borítják, itt bukkant fel előbb az egyik állat, később pedig a társa is.

A Balaton jegén verekedő vidrákat vett videóra Urbex Gyula, amit a Telex szúrt ki. A felvétel a siófoki kikötőben készült február 15-én. Ahogy látszik,

Egyikük még a partra is kiugrott, majd a vízbe visszacsobbanva folytatódott a bunyó, az arra sétáló emberek legnagyobb meglepetésére.

A videót itt lehet megnézni:

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vidra

balaton

jég