Hihetetlen videó: vidrák verekedtek a Balaton jegén, így küzdöttek egymás ellen

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen videó: vidrák verekedtek a Balaton jegén, így küzdöttek egymás ellen

A felvétel a siófoki kikötőben készült. Ahogy látszik, a magyar tenger vizének jó részét hó- és jégtömbök borítják, itt bukkant fel előbb az egyik állat, később pedig a társa is.

A Balaton jegén verekedő vidrákat vett videóra Urbex Gyula, amit a Telex szúrt ki. A felvétel a siófoki kikötőben készült február 15-én. Ahogy látszik,

Egyikük még a partra is kiugrott, majd a vízbe visszacsobbanva folytatódott a bunyó, az arra sétáló emberek legnagyobb meglepetésére.

A videót itt lehet megnézni:

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vidra

balaton

jég