Hihetetlen videó: vidrák verekedtek a Balaton jegén, így küzdöttek egymás ellen

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen videó: vidrák verekedtek a Balaton jegén, így küzdöttek egymás ellen

A felvétel a siófoki kikötőben készült. Ahogy látszik, a magyar tenger vizének jó részét hó- és jégtömbök borítják, itt bukkant fel előbb az egyik állat, később pedig a társa is.

A Balaton jegén verekedő vidrákat vett videóra Urbex Gyula, amit a Telex szúrt ki. A felvétel a siófoki kikötőben készült február 15-én. Ahogy látszik,

Egyikük még a partra is kiugrott, majd a vízbe visszacsobbanva folytatódott a bunyó, az arra sétáló emberek legnagyobb meglepetésére.

A videót itt lehet megnézni:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vidra

balaton

jég