Koronavírus: nincs kapacitása oltani a vidéki háziorvosnak, őszintén beszélt a helyzetről

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: nincs kapacitása oltani a vidéki háziorvosnak, őszintén beszélt a helyzetről

A háziorvosoknak eddig is plusz munkát jelentett a koronavírus elleni oltások beadása, a következő napokban tömeges oltásra kell készülniük. A minisztérium szerint ezért nem jár plusz pénz.

„Nincsen kapacitása” – ezt mondta az RTL híradónak egy enyingi háziorvos, aki egyelőre még egyetlen koronavírus elleni oltást sem adott be a betegeinek. Azt mondta, eddigegy ampullát kapott, vagyis 10 embert kellett volna beoltania.

A minisztérium szerint ezért nem jár plusz pénz, mert az oltások beadása a kötelező feladataikhoz tartozik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

oltás

védőoltás

háziorvos