Váratlanul lefújták a népszerű vidéki vásárt: itt az indok

HelloVidék   
  Megosztom
Váratlanul lefújták a népszerű vidéki vásárt: itt az indok

Február 26-án, két nappal a rendezvény kitűzött dátuma előtt, az önkormányzat Facebook-oldalán jelentette be, hogy elmarad a vásár. A szervezők korábban azt ígérték, hogy figyelni fognak a maszkviselés és a távolságtartás betartására.

A járási tisztifőorvos javaslatára elmarad Nagykőrös hagyományos, Frigyes-napi országos állat- és kirakodóvására - írja a Telex a város önkormányzatának közlésére hivatkozva. A lap azt is említi, hogy az önkormányzat közösségi oldalán nemrég még hirdették a február 28-ra tervezett eseményt.

A vásárt rendező KÖVA-KOM Nonprofit Zrt. a lapnak korábban azt válaszolta arra a kérdésre, miszerint nem tartják-e járványügyi szempontból veszélyesnek a rendezvény megtartását, hogy minden engedéllyel rendelkeznek, ami a vásárhoz szükséges. Azt ígérték, hogy figyelni fognak a maszkviselés és a távolságtartás betartására, és mindenkit arra kérnek, hogy csak olyanok látogassanak ki a rendezvényre, akik egészségesnek érzik magukat.

Február 26-án azonban, két nappal a rendezvény kitűzött dátuma előtt, az önkormányzat Facebook-oldalán bejelentette, hogy elmarad a vásár.

A Pest Megyei Kormányhivatal Ceglédi Járási Hivatalától Dr. Kiss Csaba mb. járási tisztifőorvos aláírásával érkezett 2021. február 26-án érkezett, „Visszavonás tudomásulvételről” tárgyú levélben foglaltak alapján, a lakosság egészségének megóvása érdekében 2021. február 28-ára meghirdetett nagykőrösi Frigyes-napi vásár elmarad

- írják a posztban, ami itt olvasható:

? RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS ‼️‼️‼️

ELMARAD A FRIGYES-NAPI VÁSÁR
A Pest Megyei Kormányhivatal Ceglédi Járási Hivatalától...

Közzétette: Önkormányzati Hírek Nagykőrös2021. február 26., péntek

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

vásár

nagykőrös