Borzalmas baleset: felrobbant egy családi ház a vidéki településen

MTI   
  Megosztom
Borzalmas baleset: felrobbant egy családi ház a vidéki településen

A terület átvizsgálása során egy embert találtak az udvar hátsó részén, őt átadták a mentőszolgálatnak. Az eset során több szomszédos ingatlan is megrongálódott, de mindegyik lakható maradt.

Felrobbant és összedőlt egy családi ház kedden Mátranovákon, a balesetben egy ember megsérült - közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője, Molnár Adrienn. A robbanás keddre virradó éjszaka történt a Dózsa György úton.

A helyszínre a bátonyterenyei, pétervásárai és salgótarjáni hivatásos tűzoltók, valamint a Nógrád megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei vonultak.

A tűzoltók elzárták a gázt, a gázszolgáltató mérései ezután már nem mutattak ki magas gázkoncentrációt. Az áramszolgáltató szakembere leválasztotta az ingatlant az elektromos hálózatról. Az eset során több szomszédos ingatlan is megrongálódott, de mindegyik lakható maradt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

robbanás

baleset

mátranovák

családi ház