Borzalmas baleset: felrobbant egy családi ház a vidéki településen

MTI   
  Megosztom
Borzalmas baleset: felrobbant egy családi ház a vidéki településen

A terület átvizsgálása során egy embert találtak az udvar hátsó részén, őt átadták a mentőszolgálatnak. Az eset során több szomszédos ingatlan is megrongálódott, de mindegyik lakható maradt.

Felrobbant és összedőlt egy családi ház kedden Mátranovákon, a balesetben egy ember megsérült - közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője, Molnár Adrienn. A robbanás keddre virradó éjszaka történt a Dózsa György úton.

A helyszínre a bátonyterenyei, pétervásárai és salgótarjáni hivatásos tűzoltók, valamint a Nógrád megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei vonultak.

A tűzoltók elzárták a gázt, a gázszolgáltató mérései ezután már nem mutattak ki magas gázkoncentrációt. Az áramszolgáltató szakembere leválasztotta az ingatlant az elektromos hálózatról. Az eset során több szomszédos ingatlan is megrongálódott, de mindegyik lakható maradt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

robbanás

baleset

mátranovák

családi ház