Koronavírus: kritikus a járványhelyzet a vidéki városban a polgármester szerint

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: kritikus a járványhelyzet a vidéki városban a polgármester szerint

A városban február 26-án több fertőzöttet azonosítottak, mint ugyanakkor megyei szinten például Zalában, Veszprémben vagy Tolnában - mondta el videójában a polgármester.

Dr. Molnár Attila komáromi polgármester YouTube-videóban jelentette be, hogy a városban mennyire súlyos a járványhelyzet. A pandémia tavalyi kezdete óta február 26-án regisztrálták az eddigi legtöbb, egy nap alatt igazolt fertőzöttet, összesen 38 embert - szúrta ki a polgármester videóját a 444.

- hasonlította össze nagyságrendileg a számokat a városvezető, aki szerint ebből is látható, hogy Komárom-Esztergom megye az egyik legfertőzöttebb megye. Mindenkit arra kér, hogy tartsák be a szabályokat, viseljenek maszkot, mert egyre több oktatási intézményben vezettek már be korlátozásokat, de van olyan intézmény is, amit teljesen be kellett zárni. A rendkívüli szünet elrendeléséről ezen a héten döntenek.

A polgármester videóját itt lehet megnézni:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

komárom

polgármester