A Balaton-partiak tartanak az odazúduló tömegtől: ezt kérik a nyaralótulajdonosoktól

HelloVidék   
  Megosztom
A Balaton-partiak tartanak az odazúduló tömegtől: ezt kérik a nyaralótulajdonosoktól

A Balaton-parton attól tartanak, hogy ellátási problémákat okozhat, ha tömegek érkeznek a tóhoz. Az egyik helyi boltban azt mondták: a téli szezonban a raktárkészletet úgy méretezik, hogy a helyiek igényeit tudják belőle ellátni.

Még otthon vásároljanak be – ezt kéri a Balatoni Szövetség elnöke azoktól, akik a március 15-i hosszúhétvégét a nyaralójukban töltenék.

- számolt be az RTL Klub híradója. A balatonfenyvesi polgármester szerint ráadásul a környéken elérhető internetszolgáltatás sem feltétlenül alkalmas arra, hogy tömegek dolgozzanak távmunkában a Balatonnál. Arra is felhívta a figyelmet, hogy az egészségügy Somogy megyében is leterhelt.

Az egyik helyi boltban azt mondták: a téli szezonban a raktárkészletet úgy méretezik, hogy a helyiek igényeit tudják belőle ellátni. A polcok most televannak áruval, de ha elfogy valami, akár egy hétbe is telhet, míg a hiányt pótolni tudják.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

balaton