Drasztikus szigorításokat sürgetnek az orvosok: itt a minisztérium válasza

HelloVidék   
  Megosztom
Drasztikus szigorításokat sürgetnek az orvosok: itt a minisztérium válasza

A lakosságtól azt kérték többek között, hogy lehetőség szerint hetente maximum 1 alkalommal menjenek boltba, ne menjenek hétvégén a közkedvelt parkokba, kirándulóhelyekre, és idén maradjon el a húsvéti rokonlátogatás, locsolkodás. Az EMMI most válaszolt.

Mi is beszámoltunk arról, hogy a Magyar Orvosi Kamara újabb, szigorúbb intézkedéseket kért a a döntéshozóktól. Többek között azt, hogy korlátozzák az üzletekben egyidejűleg tartózkodó vásárlók számát, tiltsák meg közterületen a 3 főnél nagyobb beszélgető csoportok kialakulását, emellett rendeljék el a plázák, bevásárlóközpontok bezárását.

Az ATV híradójának az Emberi Erőforrások Minisztériuma úgy reagált a kamara kéréseivel kapcsolatban, hogy

abban kérjük a Magyar Orvosi Kamara segítségét, hogy az oltásellenes orvosokat állítsák az oltás pártjára.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

emmi

magyar orvosi kamara