Drasztikus szigorításokat sürgetnek az orvosok: itt a minisztérium válasza

HelloVidék   
  Megosztom
Drasztikus szigorításokat sürgetnek az orvosok: itt a minisztérium válasza

A lakosságtól azt kérték többek között, hogy lehetőség szerint hetente maximum 1 alkalommal menjenek boltba, ne menjenek hétvégén a közkedvelt parkokba, kirándulóhelyekre, és idén maradjon el a húsvéti rokonlátogatás, locsolkodás. Az EMMI most válaszolt.

Mi is beszámoltunk arról, hogy a Magyar Orvosi Kamara újabb, szigorúbb intézkedéseket kért a a döntéshozóktól. Többek között azt, hogy korlátozzák az üzletekben egyidejűleg tartózkodó vásárlók számát, tiltsák meg közterületen a 3 főnél nagyobb beszélgető csoportok kialakulását, emellett rendeljék el a plázák, bevásárlóközpontok bezárását.

Az ATV híradójának az Emberi Erőforrások Minisztériuma úgy reagált a kamara kéréseivel kapcsolatban, hogy

abban kérjük a Magyar Orvosi Kamara segítségét, hogy az oltásellenes orvosokat állítsák az oltás pártjára.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

emmi

magyar orvosi kamara