Új oltóhely készül a vidéki városban: eközben üresen állnak az önkormányzati oltópontok

HelloVidék   
  Megosztom
Új oltóhely készül a vidéki városban: eközben üresen állnak az önkormányzati oltópontok

A helyi önkormányzat a háziorvosok kérésére, a kormányhivatal útmutatása alapján hozott létre oltópontokat a városban, de ezek engedély híján egyelőre üresen állnak.

Új állami oltópontot hoznak létre Szombathelyen, párszáz méterre egy már kész önkormányzati oltóponttól, amit a zárva tartó moziban alakítottak ki.

- számolt be az RTL Klub híradója. Az Országos Kórházi Főigazgatóság szerint

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

szombathely

oltópont