Tragikusan indult itt a vasárnap: két esetben sem tudtak már segíteni a tűzoltók

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Tragikusan indult itt a vasárnap: két esetben sem tudtak már segíteni a tűzoltók

Két ember meghalt lakástűzben vasárnap Hajdú-Biharban, közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Az egyik eset Debrecenben a Tulipán utcában, a másik tragédia Hajdúsámsomban történt a Zrínyi utcában, ott egy családi ház égett ki.

Két ember meghalt lakástűzben vasárnap Hajdú-Biharban, közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Papp-Kunkli Nóra tájékoztatása szerint hajnalban teljes terjedelmében lángolt egy tíz négyzetméteres építmény Debrecenben, a Tulipán utcában. A tűzoltók több oldalról oltották a lángokat, az épület átvizsgálásakor egy idős embert találtak, akin már nem tudtak segíteni.

Vasárnap reggel Hajdúsámsonban a Zrínyi utcában is tűz keletkezett: egy hatvan négyzetméteres családi ház kilenc négyzetméteres szobája égett teljes terjedelmében. A helyiségben egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni, ismertette a szóvivő.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

lakástűz

haláleset

tűzoltók

katasztrófavédelem

debrecen

hajdúsámson

hajdú-bihar megye

vasárnap