Tragikusan indult itt a vasárnap: két esetben sem tudtak már segíteni a tűzoltók

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Tragikusan indult itt a vasárnap: két esetben sem tudtak már segíteni a tűzoltók

Két ember meghalt lakástűzben vasárnap Hajdú-Biharban, közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Az egyik eset Debrecenben a Tulipán utcában, a másik tragédia Hajdúsámsomban történt a Zrínyi utcában, ott egy családi ház égett ki.

Két ember meghalt lakástűzben vasárnap Hajdú-Biharban, közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Papp-Kunkli Nóra tájékoztatása szerint hajnalban teljes terjedelmében lángolt egy tíz négyzetméteres építmény Debrecenben, a Tulipán utcában. A tűzoltók több oldalról oltották a lángokat, az épület átvizsgálásakor egy idős embert találtak, akin már nem tudtak segíteni.

Vasárnap reggel Hajdúsámsonban a Zrínyi utcában is tűz keletkezett: egy hatvan négyzetméteres családi ház kilenc négyzetméteres szobája égett teljes terjedelmében. A helyiségben egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni, ismertette a szóvivő.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

lakástűz

haláleset

tűzoltók

katasztrófavédelem

debrecen

hajdúsámson

hajdú-bihar megye

vasárnap