Tragikusan indult itt a vasárnap: két esetben sem tudtak már segíteni a tűzoltók

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Tragikusan indult itt a vasárnap: két esetben sem tudtak már segíteni a tűzoltók

Két ember meghalt lakástűzben vasárnap Hajdú-Biharban, közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Az egyik eset Debrecenben a Tulipán utcában, a másik tragédia Hajdúsámsomban történt a Zrínyi utcában, ott egy családi ház égett ki.

Két ember meghalt lakástűzben vasárnap Hajdú-Biharban, közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Papp-Kunkli Nóra tájékoztatása szerint hajnalban teljes terjedelmében lángolt egy tíz négyzetméteres építmény Debrecenben, a Tulipán utcában. A tűzoltók több oldalról oltották a lángokat, az épület átvizsgálásakor egy idős embert találtak, akin már nem tudtak segíteni.

Vasárnap reggel Hajdúsámsonban a Zrínyi utcában is tűz keletkezett: egy hatvan négyzetméteres családi ház kilenc négyzetméteres szobája égett teljes terjedelmében. A helyiségben egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni, ismertette a szóvivő.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

lakástűz

haláleset

tűzoltók

katasztrófavédelem

debrecen

hajdúsámson

hajdú-bihar megye

vasárnap