Vérbe fagyva találtak a férfira az árokban: kutyák okozták a halálát

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Vérbe fagyva találtak a férfira az árokban: kutyák okozták a halálát

Egy 53 éves helybéli férfi holttestét találták meg Szentes belterületén egy lakóház előtti vízelvezető árokban 2021. augusztus 21-én 6 óra 30 perckor. A helyszíni szemle adatai szerint halálát a közelben lakó tulajdonos két, nagytestű kutyájának harapásaitól származó sérülések okozhatták. Az állatok gazdájának felelősségét a rendőrség vizsgálja.

Holtan találtak egy helybéli férfit szombat reggel egy szentesi lakóház előtti vízelvezető árokban, az áldozat halálát feltehetően kutyaharapás okozta - közölte a rendőrség a honlapján.

Az állatok gazdájának felelősségét a rendőrség vizsgálja. Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt indult nyomozás ismeretlen tettes ellen.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szentes

kutya

kutyatámadás

kutyaharapás

férfi

emberölés

bűntény