Mostantól nemcsak az ételt hozzák házhoz: a tiszta ruháról is gondoskodnak

HelloVidék   
  Megosztom
Mostantól nemcsak az ételt hozzák házhoz: a tiszta ruháról is gondoskodnak

Az ételek és újabban a háztartási árucikkek kiszállítása mellett mostantól innovatív ruhatisztítási szolgáltatás is elérhető a közelmúltban nevet váltott foodpanda felületén.

A vizesalapú, úgynevezett wet cleaning környezetkímélő, fenntartható, ráadásul gyors és hatékony megoldás. A normál vagy expressz háztól házig szállítást magában foglaló megoldás egyelőre Budapesten elérhető, a főváros egész területén egységes szállítási díjjal.

Alapesetben a leadott ruhát 24 órán belül hozza vissza az autós futár, az expressz szállítás esetében pedig a reggel tízig elvitt ruha este nyolc óráig érkezik vissza. Utóbbi némi felárral vehető igénybe, az alapszolgáltatás esetében viszont nem lesz eltérés: a vásárló Budapest egész területén egységes szállítási díjat fizet, amely az oda-vissza utat is magában foglalja. A HiWash a professzionális tisztítás mellett minden esetben vasalja is a leadott ruhát, textíliát, de rendelhetünk külön csak vasalási szolgáltatást is. Annak érdekében, hogy az egyes tételek ne keveredhessenek el, minden ruhadarab ideiglenes egyedi chipet kap, amely garantálja, hogy mindenki a saját dolgait kapja vissza a háztól házig szolgáltatásban.

A foodpanda a nemzetközi háttérnek és a márkaváltásnak köszönhetően az eddigieknél is gyorsabb innovációt lépett meg, a cég azonban ugyanaz maradt. Tulajdonoscsere nem történt, hiszen a Delivery Hero cégcsoport márkája a foodpanda, amit eddig is több ázsiai és európai országban használtak. A márkaváltás jelzi, hogy a magyar piac kiemelten fontos a foodpanda számára és a vállalat 22 év után is még sok évre tervez Magyarországon. Természetesen a foodpandával megmarad a cég csaknem 6000 éttermi és üzleti partnere, és továbbra is együtt dolgoznak majd a több, mint 4300 szerződött futárpartnerükkel, hogy kiszolgálják a most már több mint 2 milliós megrendelői bázisukat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kiszállítás

ruhamosás

szolgáltatás

környezetkímélő mosatás

tisztító