Szörnyű tragédia történt ma hajnalban: még nem ismert minden körülmény

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt ma hajnalban: még nem ismert minden körülmény

Csütörtök hajnali három körül érkezett a jelzés, amely szerint Szentesen egy tanyaépülettel egybeépített melléképületben tűz keletkezett, és valaki az épületben tartózkodik.

Két járművel hét tűzoltó vonult a helyszínre, ahol egy családi ház tizenöt négyzetméteres melléképületében pusztított a tűz.

A tűz pontos keletkezési okának feltárása érdekében a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indít.

A hasonló tragédiák elkerülése érdekében fontos, hogy ne halmozzunk fel lakásunkban felesleges, éghető anyagokat, a lakástüzek 99 százaléka emberi gondatlanságra vezethető vissza.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

katasztrófavédelem

haláleset

szentes

tűzoltók