Raktártűz Beregsurányban: elégett a menekültek számára összegyűjtött adomány egy része

HelloVidék   
  Megosztom
Raktártűz Beregsurányban: elégett a menekültek számára összegyűjtött adomány egy része

Füst szivárgott vasárnap reggel Beregsurányban, egy a helyi önkormányzat tulajdonában lévő épület adománygyűjtésre használt raktárhelyiségéből - írta a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán.

Mint írták, az Árpád úti esethez a fehérgyarmati hivatásos, a vásárosnaményi önkormányzati és a csarodai önkéntes tűzoltókat riasztották. A tizenöt négyzetméteres raktárban a bútorzat, valamint az ott tárolt, Ukrajnából menekülők számára összegyűjtött adomány, ruhanemű és tartós élelmiszer égett.

Az egységek két vízsugárral oltották el a tüzet, majd átvizsgálták, átszellőztették az épületrészt. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően az adomány egy részét sikerült megmenteni. Vélhetően elektromos zárlat okozta a tüzet, amelyben senki sem sérült meg

- közölték a szakemberek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

háború

orosz-ukrán háború

adomány

tűz

beregsurány

raktártűz

tűzeset

országos katasztrófavédelmi főigazgatóság