Kész őrület Hódmezővásárhelyen: a laikus apa egymaga vezette le otthon a szülést

MTI   
  Megosztom
Kész őrület Hódmezővásárhelyen: a laikus apa egymaga vezette le otthon a szülést

Vasárnap Hódmezővásárhelyre kérték a mentők gyors segítségét, mert egy 35 év körüli kismamánál elfolyt a magzatvíz. Nem volt mit tenni, a mentős és az apa telefonon keresztül megoldották...

Vasárnap Hódmezővásárhelyre kérték a mentők gyors segítségét, mert egy 35 év körüli kismamánál elfolyt a magzatvíz. A tapasztalt mentésirányító azonnal riasztotta a legközelebbi esetkocsit és Szegedről az újszülött rohamkocsit is, miközben az utcáról telefonáló nőt visszairányította a lakásba. Alighogy ez megtörtént, be is indult a szülés.

Ugyan hallhatóan nagy volt az ijedtség a helyszínen, bajtársnőnk megnyugtató tanácsai és instrukciói alapján, apuka végül könnyedén világra segíthette negyedik gyermekét. Az egészséges újszülött azonnal felsírt és éppen ekkor a mentők is megérkeztek. “Remélem legközelebb is magával fogunk szülni!” - búcsúzott tréfásan bajtársnőnktől a boldog családfő, majd gyors helyszíni ellátást követően, édesanyát és gyermekét is stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. A csöppségnek boldog, egészséges életet kívánunk, anyukának és a mentésben résztvevőknek gratulálunk!

- írta Facebook-oldalán a mentőszolgálat.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hódmezővásárhely

szülés

mentős