Ez a "luxusház" lett 2022-ben az Év Háza közönségdíjasa: mutatjuk, mi benne az extra

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a luxusház lett 2022-ben az Év Háza közönségdíjasa: mutatjuk, mi benne az extra

Lezárult a középület kategória közönségszavazása. A nagyközönségtől a legtöbb szavazatot Csörgő Csaba György jászberényi Rock Safety irodaépülete kapta, ezzel elnyerte a 2022. év középület kategória közönségdíját!

A Magyar Építőművészek Szövetsége és a Magyar Építész Kamara 2022-ben is meghirdette az év háza pályázatot. Két kategóriában – családi ház, kis társasház, valamint középület – lehetett nevezni.

Első körben a Facebookon lehetett szavazni, s mindkét kategóriában a legtöbb szavazatot kapott épület nyerte el a közönségdíjat, ami természetesen nem azonos a szakmai zsűri által hozott döntéssel, azaz az év háza kitüntető címmel.

Július első felében derült ki, hogy az év "családi ház, kistársasház" kategória közönségszavazásának nyertese, szoros verseny után Rácz Lajos kisújszállási családi háza lett, ezzel elnyerte a kategória közönségdíját:

A családi házak kategória után a középületekre szavazhattak a közösségi felületen, majd a voksolás lezárultával a szervezők bejelentették, hogy az év középülete a jászberényi Rock Safety irodaépület lett, melyet Csörgő Csaba György tervezett.

Íme, a díjazott:

Címlapkép: Az Év háza pályázat Facebook-oldala

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

év háza

közönségdíjas