Kész, vége: számos magyar településen rendeltek el gázszünetet - itt a teljes lista!

HelloVidék   
  Megosztom
Kész, vége: számos magyar településen rendeltek el gázszünetet - itt a teljes lista!

2022. szeptember 6-tól az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. elosztási területén 14 településen 48 órán át szünetel a földgázszolgáltatás, mert az FGSZ Földgázszállító Zrt. a földgázszállító gázvezeték rendszeren gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez.

A 2022.09.06. 06:00 és 2022.09.08. 06:00 közötti időszakban az FGSZ Zrt. gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez, amely

Az MVM Égáz-Dégáz Zrt. a földgázelosztó hálózatban, műszaki-biztonsági szempontból szükséges minimális gáznyomást biztosít, ugyanakkor az esetleges veszélyhelyzet megelőzése és a szolgáltatás zavartalan újraindítása érdekében a társaság arra kéri ügyfeleit, hogy a jelzett időszakban a gázkészülékek előtti csapok zárásával a gázvételezést szüneteltessék.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gázszünet

gáz

földgáz

földgázszolgáltatás

győr-moson-sopron megye