Robbanás történt egy borsodi településen: ház dőlt romba a detonáció miatt

MTI   
  Megosztom
Robbanás történt egy borsodi településen: ház dőlt romba a detonáció miatt

Robbanás miatt összedőlt egy ház csütörtökön Taktakenézen, egy embert a tűzoltók mentettek ki a romok alól - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Dojcsák Dávid elmondta, vélhetően gázrobbanás történt a Dobó István utcai házban. A detonáció következtében az épület romba dőlt és több szomszédos ház tetőszerkezete is megsérült. A szerencsi hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek a romok alól, és átadták a mentőknek. A vármegyei katasztrófavédelem honlapja szerint mintegy harminc embernek kellett ideiglenesen elhagynia az otthonát. A helyszín átvizsgálása jelenleg is tart.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

robbanás

detonáció

taktakenéz

borsod-abaúj-zemplén vármegye