Lövöldözés volt Zalaegerszeg kertvárosában: nagy erőkkel vonult ki a TEK, itt vannak a részletek

HelloVidék   
  Megosztom
Lövöldözés volt Zalaegerszeg kertvárosában: nagy erőkkel vonult ki a TEK, itt vannak a részletek

Bejelentés érkezett a Rendőrségre 2022. február 20-án 11 óra 28 perckor, miszerint egy zalaegerszegi társasházból egy férfi lövéseket adott le. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a bejelentés valós, ezért a feltételezhetően fegyverrel rendelkező elkövető biztonságos elfogása érdekében a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségét kérték - számolt be róla a police.hu.

Mint írták, az elkövető a rendőri felszólításnak eleget téve önként nyitott ajtót az egyenruhásoknak. A lakás átvizsgálásakor kettő darab gázriasztó fegyvernek látszó tárgyat találtak, amit lefoglaltak. A férfit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai a zalaegerszegi kórház pszichiátriai osztályára szállították. Az esemény során senki nem sérült meg. Az ügyben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárást.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rendőrség

lövöldözés

rendőrségi tájékoztató

zalaegerszeg

zalaegerszegi rendőrkapitányság