Szörnyű tragédia: izzó, füstölő ágymatraca mellett találtak rá az idős asszonyra

MTI   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: izzó, füstölő ágymatraca mellett találtak rá az idős asszonyra

Izzó, füstölő ágymatrac mellett találtak holtan egy idős nőt a tűzoltók szerda reggel Keszthelyen - közölte a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A katasztrófavédelem ügyeletére szerda reggel érkezett bejelentés arról, hogy Keszthelyen, a Kossuth Lajos utcában füstöl egy sorház emeleti lakása. A tűzoltók kiérkezésekor már nem volt tűz, egy ágy matraca izzott fél négyzetméteren, mellette pedig egy idős nő feküdt, akin már nem lehetett segíteni. A tűzoltók a matracot visszahűtötték, megszüntetve ezzel a füstöt.

A tűz okát tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálják. A zalai katasztrófavédelem arra hívta fel a figyelmet, hogy egy égő vagy akár csak parázsló matrac rendkívül erősen füstöl, ezért a hálószobában különösen fontos az elővigyázatosság. Már egy tenyérnyi helyen lévő izzás is képes halálos füstmérgezést okozni, ezért mindenképpen javasolt füstérzékelőt beszerezni a hálószobába, ahol leggyakrabban ágyban dohányzás miatt keletkezik tűz.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

zala vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság

keszthely