Itt az IKEA új debreceni stúdiójának nyitvatartása: terveztetni, vásárolni is lehet végre vidéken

HelloVidék   
  Megosztom
Itt az IKEA új debreceni stúdiójának nyitvatartása: terveztetni, vásárolni is lehet végre vidéken

Megnyílt az IKEA Tervezőstúdió Debrecenben, ahol az IKEA munkatársai lakberendezési tanácsadással támogatják az érdeklődőket, illetve segítenek a rendelési folyamatokban is.

Március 31-én nyitotta meg kapuit a debreceni IKEA Tervezőstúdió, ahol nem csak lakberendezési tanácsadást kaphatnak a vásárlók, de a helyszínen meg is tekinthetik a termékkínálat egyes elemeit. „Az otthonunk az a tér, ahol pihenhetünk, ahol igazán önmagunk lehetünk. Érthető, ha valaki segítséget szeretne kérni a berendezésében, hiszen ideális esetben hosszú-hosszú évekig használjuk majd azokat a bútorokat, amelyek a konyhánkba, nappalinkba vagy éppen a hálószobánkba kerülnek" - fogalmazott a nyitás kapcsán Szabó Ágnes, a budaörsi IKEA áruházvezetője.

A Tervezőstúdióban lakberendezési szakértő kollégáink személyre szabott és professzionális ötletekkel, tanácsokkal tudják segíteni a vásárlókat, hogy a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésükre álló tereket

– tette hozzá Szabó Ágnes.

A Stúdióban a vásárlók segítséget kérhetnek az online vásárlási folyamatban, és a megrendelt termékeket a legközelebbi Átvételi Pontra, vagy egyenesen otthonukba kérhetik házhoz szállítással. A Tervezőstúdió az Debrecen Fórum (4029 Debrecen, Csapó utca 30.) első emeletén helyezkedik el, nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 10:00-20:00, vasárnap pedig 10:00-19:00 óra. Tervezési és tanácsadási szolgáltatásra az IKEA.hu oldalon tudnak időpontot foglalni az érdeklődők.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

ikea

debrecen

bútor

bútorkereskedés

lakberendezés