Ledobták a cukiságbombát: videó készült a győri állatkert új sztárjairól

HelloVidék   
  Megosztom
Ledobták a cukiságbombát: videó készült a győri állatkert új sztárjairól

Fehér tigrisek születtek a győri állatkertben. A két fiú- és két lánykölyköt egyelőre csak a bérletesek láthatják – írja a Kisalföld.

A győri kölykök egyelőre a tigrisházban töltik a napjaikat, a nagyközönség még nem láthatja őket. A hideg miatt csak tavasszal engedik ki őket a kifutóba. A kölykök állatorvosi vizsgálaton esnek át, megmérik a súlyukat és féreghajtót is kapnak.

A fehér tigris kölyköket december 1-jétől az állatkerti bérlettulajdonosok előzetes regisztrációt követően tekinthetik meg, ez a korlátozás az állatok nyugalma érdekében történik. Megérinteni nem lehet őket, a program pedig addig tart, amíg a kölykök életét nem zavarja.

A győri állatkert látogatóinak egyik kedvence a fehér bengáli tigris. Az első példány, Raul 2012-ben érkezett a vadasparkba, tenyészprogram keretében. Őt párja követte, Jázmin egy görögországi állatkertből.

A fehér tigrisek nem albínó tigrisek. Kék szemük és rózsaszín orruk van, bundájuk krémszínű, amit csokoládé- vagy fekete csíkok tarkítanak. A normál színezetű tigrisekhez képest a fehér tigrisek a születésüktől kezdve nagyobbak.

A fehér tigrisek a természetben ritkák, mivel feltűnő színük miatt a túlélési esélyük kisebb, mint fajtársaiknak. Körülbelül minden tízezredik születésre jut egy fehér kölyök.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr

állatkert

tigris

fehértigris

kölyök