Beindultak a hazai sípályák: mutatjuk, hol lehet már síelni

HelloVidék   
  Megosztom
Beindultak a hazai sípályák: mutatjuk, hol lehet már síelni

December közepén egyre több hazai síterepen kezdték meg a sípályák előkészítését. Vasárnaptól Eplény mellett már Visegrádon és Pécsett is lehet síelni - írja az idokep.hu.

Az eplényi sípálya már december elseje óta üzemel, azonban a hóágyúzás mellett most a természet is besegített, így 10-15 centiméter friss hóval hízott a jégtakaró.

Az idokep.hu szerint évek óta nem voltak ennyire jó hóviszonyok az országban december közepén. Ezt tanúsítja, hogy Eplény mellett a napokban már Visegrád és Pécs is várja a síelőket és szánkózókat.

Visegrádon 9 és 16 óra között, Pécsen fél 10-től lehet sielni, bár az utóbbi helyen még nem túl vastag a hótakaró, ennek ellenére az üzemeltetők szerint síelhető a terület.

Hamarosan a Mátraszentistváni Sípark is megnyílhat, ahol az egy héten át tartó hóágyúzás mellett nagy mennyiségű hó esett az elmúlt napokban. Bánkúton 14 cm hó esett, a nyitás napját pontosan még itt sem tudják. Sátoaljaújhelyen azt rebesgetik, hogy az ünnepekre már síelhető lesz a helyi pálya.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tél

szánkózás

síelés

snowboard