Pécsett fog koncertezni a világhírű gitáros, Al Di Meola

MTI   
  Megosztom
Pécsett fog koncertezni a világhírű gitáros, Al Di Meola

A Grammy-díjas gitáros, Al Di Meola ad koncertet március 15-én a pécsi Kodály Központban, ahol tavaly megjelent, Opus című albumát mutatja majd be a közönségnek.

A Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. (ZSÖK) közleménye szerint a 64 éves zenész 2015-ös, telt házas pécsi koncertje után Kemuel Roig (zongora) és Fausto Beccalossi (harmonika) táraságában tér vissza a koncertközpont színpadára az Opus & More 2019 című előadásán.

Al Di Meola ez elmúlt évtizedekben szinte az összes létező fontos díjat begyűjtötte, amit egy gitáros kaphat. Dalaiban sikeresen ötvözi a jazz, a világzene, a funk és a soul elemeit. Olyan neves előadókkal dolgozott már együtt, mint Stevie Wonder, Chick Corea, Paco De Lucia, Luciano Pavarotti, Phil Collins és Santana - ismertette a ZSÖK.

Al Di Meolát Magyarországhoz és a magyar zenészekhez szoros munkakapcsolat fűzi. Pécsett 1995 és 2015 között hat alkalommal lépett fel, és kápráztatta el szenvedélyes örömzenéjével a közönséget - idézte a közlemény Páva Zsoltot, a baranyai megyeszékhely polgármesterét, akinek vélekedése szerint a világ egyik legismertebb gitárosa zenéjében ötvözi a múltat a jelennel, egyesíti a technikát a mély érzésekkel és érzelmekkel.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

zene

zenekar

pécs

koncert