Ilyen lesz a nyíregyházi Tófürdő: nem fukarkodnak a felújítással

MTI   
  Megosztom
Ilyen lesz a nyíregyházi Tófürdő: nem fukarkodnak a felújítással

Elkezdődött a nyíregyházi Tófürdő rekonstrukciója, a közel százéves, természetes sóstói fürdőhely mintegy 260 millió forintból, nagyrészt uniós és hazai forrásból újul meg teljesen.

Podlovics Roland, a fürdőt üzemeltető Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója a sajtóbejáráson elmondta, a rekonstrukció során elvégzik a fürdőhely fogadó- és szolgáltató épületének rekonstrukcióját, központi vizesblokk és ötszáz vállfás öltöző épül, a fürdőzőket új csúszdák várják, kényelmüket napozó stég szolgálja majd.

A beruházás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében elnyert, mintegy 220 millió forintos vissza nem térítendő támogatásból, valamint az önkormányzat önerejéből valósul meg.

A felújított Tófürdő várhatóan július környékén nyitja meg kapuit a vendégek előtt

- tette hozzá a vezérigazgató. Kovács Ferenc, a nyírségi megyeszékhely polgármestere elmondta, az önkormányzat folyamatosan fejleszti Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőt, a várhatóan május végére elkészülő fürdőhely mellett nyáron átadják az új négycsillagos sóstói szállodát is.

A homokos Tisza-fövennyel rendelkező, a Sóstói-tó déli részén elterülő Tófürdőben egy meleg vizű gyógymedence, illetve egy csúszdával és vízi gombával kialakított gyermekmedence is várja a strandolókat. A nyíregyháziak által igen kedvelt, kétezer négyzetméter alapterületű fürdőhely egyszerre több mint 1300 vendéget fogadhat.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyíregyháza

tófürdő

sóstó

felújítás

fejlesztés

megújulás