Koncertek a Dunakanyarban: mutatjuk az idei VéNégy programjait

HelloVidék   
  Megosztom
Koncertek a Dunakanyarban: mutatjuk az idei VéNégy programjait

A Tankcsapda, a Follow The Flow vagy éppen a Margaret Island koncertje a Duna-parton, nemzetközi színházi előadások, utcaszínházi bemutatók, lazulás a Dunakanyar ölelésében és mindez néhány percre Vác belvárosától. A VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó idén július 4. és 7. között várja azokat, akik egy valóban barátságos fesztiválra vágynak, ahol a zene mellett a kultúra, a közösségépítés és a természeti környezet is fókuszban van.

A VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó a váci Duna-partra hozza el a legnépszerűbb magyar zenekarokat. Július 4. és 7. között a Margaret Island, a Tankcsapda, a Vad Fruttik, a Follow The Flow és az Irie Maffia koncertjeire már biztosan bulizhatunk, s idén is érkeznek külföldi fellépők Lengyelországból, Csehországból és Szlovákiából is.

A VéNégy programjában a zenén túl a színház és a közösségépítés is kiemelt szerepet kap. A látványos utcaszínházi előadások és szabadtéri performanszok mellett a hatalmas színházi sátorban a visegrádi négyek országaiból érkező társulatok bemutatói tekinthetők meg. A színházi programok néhány nappal korábban elkezdődnek, így a fesztivált június 30-án a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata nyitja meg Semmit sem bánok című előadásával. Az utolsó nap pedig egy igazi különlegességet tartogat, hiszen a négy ország színészei ekkor mutatják be a kéthetes, váci workshop alatt létrehozott darabjukat.

Azok akik színházjegyet vesznek, az előadás után idén is ingyenesen nézhetik meg a többi eseményt, koncerteket, a szervezőknek ugyanis az a célja, hogy a programok a szélesebb közönség számára is elérhetőek és megfizethetőek legyenek.

A részletes program itt tekinthető meg.

  Megosztom

hellovidék

vénégy

fesztivál

zene

koncert

színház