Fejükre este a férfiak Nyíregyházán: megújult a szabadtéri színpad

MTI   
  Megosztom
Fejükre este a férfiak Nyíregyházán: megújult a szabadtéri színpad

Tizenegy előadást tekinthet meg a közönség a megújult szabadtéri színpad nyári programsorozata keretében Nyíregyházán - közölte a Móricz Zsigmond Színház.

Az 1,2 milliárd forintból teljesen felújított, új nevén Rózsakert Szabadtéri Színpad évada június 14-től augusztus 17-ig tart.

Újdonság, hogy előadásait összekapcsolták a 2019-es Vidor Fesztivál versenyprogramjával: a színházi seregszemle tizenhét éves történetében először a szervező Móricz Zsigmond Színház zenés vígjátékok számára is hirdetett pályázatot.

A Zenés Vidor Nyár címre keresztelt programban elsőként június 22-23-án a Játékszín produkciójában Jeanie Linders Menopauza című musicaljét nézhetik meg a nyíregyháziak.

A veszprémi Petőfi Színház a Nóti Károly, Fényes Szabolcs és Szenes Iván által jegyzett Nyitott ablak című zenés játékával érkezik július 6-án, a Turay Ida Színház július 14-én Topolcsányi Laura és Berkes Gábor darabját, A férfiak a fejükre estek című zenés vígjátékot állítja színpadra.

Július 19-én a Veres1 Színház Galambos Attila és Szente Vajk Csoportterápia című "mjúzikelkámedijét" mutatja be, ezt követi július 26-án a komáromi Magyarock Dalszínház előadásában Paul Féval A púpos című musicalje, valamint augusztus 14-én Eisemann Mihály, Somogyi Gyula és Zágon István operettje, az Állami áruház a Kecskeméti Katona József Színház előadásában.

Augusztus 3-án Ray Conney nagysikerű vígjátékán, A miniszter félrelépen szórakozhat a közönség a Bánfalvy Stúdió segítségével, augusztus 9-én és 10-én a Meseautót állítja színpadra a helyi színtársulat.

A Rózsakert Szabadtéri Színpad 2019-es programját augusztus 17-én Kern András zenés estje zárja: a Lövölde tér című produkcióban Hernádi Judit és Heilig Gábor lesznek a vendégei.

Címlapképünkön a 2018-as Vidor Fesztivál látható
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

színház

nyíregyháza

szabadtéri

program

kultúra

fesztivál

nyár