Óriás vásárral egybekötött turisztikai szezonnyitóval debütál Veszprém

MTI   
  Megosztom
Óriás vásárral egybekötött turisztikai szezonnyitóval debütál Veszprém

Hatodik alkalommal rendeznek vásárral egybekötött turisztikai szezonnyitót Veszprémben szombaton - közölte a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Bérczi Beáta elmondta: az Óváros téren szombat reggeltől termelői vásár várja az érdeklődőket, és idén először egy LED-falon élőben közvetítik majd a városszerte más-más kulturális kiállítóhelyen zajló programokat. Idén is lesz óvóhely-látogatás, színházi kulisszajárás, a 12 Fal kiállítás területén helyi művészek alkotnak majd. A gyermekeket bábszínházi előadások, a középiskolásokat pedig a kulturális főváros programhoz kapcsolódó workshop várja.

Porga Gyula, Veszprém polgármestere hangsúlyozta: a rendezvény fő üzenete, hogy a helyi szervezetek egységben jelennek meg és közösen hoznak létre értéket. A polgármester azt is elmondta, hogy szerda délutántól már látható Veszprém új imázsfilmje az interneten. Az egész napos termelői vásárról Sövényházi Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém megyei elnöke elmondta: negyven megyei kistermelő portékái közül válogathatnak az érdeklődők.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vásár

turizmus

szezonnyitó

szórakozás

utazás

veszprém