Óriás vásárral egybekötött turisztikai szezonnyitóval debütál Veszprém

MTI   
  Megosztom
Óriás vásárral egybekötött turisztikai szezonnyitóval debütál Veszprém

Hatodik alkalommal rendeznek vásárral egybekötött turisztikai szezonnyitót Veszprémben szombaton - közölte a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Bérczi Beáta elmondta: az Óváros téren szombat reggeltől termelői vásár várja az érdeklődőket, és idén először egy LED-falon élőben közvetítik majd a városszerte más-más kulturális kiállítóhelyen zajló programokat. Idén is lesz óvóhely-látogatás, színházi kulisszajárás, a 12 Fal kiállítás területén helyi művészek alkotnak majd. A gyermekeket bábszínházi előadások, a középiskolásokat pedig a kulturális főváros programhoz kapcsolódó workshop várja.

Porga Gyula, Veszprém polgármestere hangsúlyozta: a rendezvény fő üzenete, hogy a helyi szervezetek egységben jelennek meg és közösen hoznak létre értéket. A polgármester azt is elmondta, hogy szerda délutántól már látható Veszprém új imázsfilmje az interneten. Az egész napos termelői vásárról Sövényházi Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém megyei elnöke elmondta: negyven megyei kistermelő portékái közül válogathatnak az érdeklődők.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vásár

turizmus

szezonnyitó

szórakozás

utazás

veszprém