Megannyi programmal várják az olasz kultúra szerelmeseit Várpalotán

MTI   
  Megosztom
Megannyi programmal várják az olasz kultúra szerelmeseit Várpalotán

Negyedik alkalommal rendezik meg az Olasz Napokat hétvégén a Veszprém megyei Várpalotán, a programokat olasz autó- és motorkiállítás is színesíti - közölte a Thury Vár Nonprofit Kft. ügyvezetője az MTI-vel.

A rendezvény péntek délután zászlóforgatók és olasz hagyományőrzők bemutatójával kezdődik, majd Gianluca Pieragostini és Andrea Vallesi könnyűzenei koncertje valamint olasz és magyar néptánc együttesek műsora után a Mendelssohn Kamarazenekar húsvétváró koncertjével zárul, mondta el Csővári Zsófia, a Thury Vár Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Szombaton számszeríjász bemutatót és íjászversenyt is rendeznek a Thury-vár körül, valamint délután szintén kulturális bemutatók színesítik a programokat.

A rendezvényen lehetőség nyílik tradicionális olasz ételek kóstolásra, de a hegedűkészítők vagy a cipészmesterek munkájába is betekinthetnek az érdeklődők.

Az olasz autók és motorok kedvelőit a kétnapos rendezvényen Vespa, Ferrari és Lamborghini kiállítás és tesztvezetés is várja, valamint itt tartja évadnyitó találkozóját az Alfa Romeo Club Magyarország is.

Fotó: MTVA/Faludi Imre

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

várkapota

program