Hamarosan elstartol a Szarvasi Vízi Színház: ezek az újdonságok várnak

MTI   
  Megosztom
Hamarosan elstartol a Szarvasi Vízi Színház: ezek az újdonságok várnak

Tizenöt komédia, vígjáték és musical mellett drámák, koncertek, beszélgetések és számos egyéb program várja a közönséget június 14. és augusztus 19. között a Szarvasi Vízi Színház kilencedik évadában.

A vízi színház programjaira immár az egész országból, sőt a határon túlról is várják a vendégeket, amit az évad műsoráért felelős szarvasi Cervinus Teátrum, a Békéscsabai Jókai Színház és a Magyar Teátrumi Társaság közötti, példaértékű együttműködés tesz lehetővé

- mondta el a budapesti évadismertető sajtótájékoztatón az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára. Fekete Péter hangsúlyozta, hogy a műsorban szórakoztató és komoly, "gondolkodós" darabok egyaránt helyet kapnak, a megtermelt nyereséget pedig ingyenes programokra fordítják.

Babák Mihály, Szarvas polgármestere arra hívta fel a figyelmet, hogy nemcsak a program fantasztikus, hanem a környezet is: a Körös holtága feletti víziszínpad rengeteg attrakcióra nyújt lehetőséget a 74 napon át tartó évad során.

Csasztvan András, a Cervinus Teátrum ügyvezető igazgatója és Seregi Zoltán, a Szarvasi Vízi Színház művészeti vezetője az idei kínálatból kiemelték a Magyar Teátrum Nyári Fesztivált és a Cervinus Művészeti Fesztivált. Csasztvan András hozzátette, hogy a Szarvasi Vízi Színház teljes programja itt elérhető már.

Szabó Károlyné, a Magyar Teátrum Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: egy-egy Goldoni-darabbal lép fel a Nemzeti Színház és a beregszászi színház társulata, számos előadás érkezik Békéscsabáról, de többek között a veszprémi, a nyíregyházi és az egri színházak produkcióit is élvezheti majd a közönség.

Dósa Zsuzsa, a Cervinus Teátrum művészeti igazgatója kiemelte, hogy a Békés megyében máig fontos szlovák nemzetiségi kultúra is megjelenik a fesztivál programjában. Mint hangsúlyozta, a évadban nemcsak könnyed szórakozást ígérő produkciók kapnak helyet, hanem komoly nagyszínházi előadásokat is kivisznek a víziszínpadra. A színházi előadások mellett pedig több más műfaj - például a népművészet - is megjelenik, de helyi művészeti egyesületek műsoraival is találkozhat a közönség.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szarvas

színház

víz

szarvasi vízi színház

program

szórakozás

programajánló