Névadó szponzorától búcsúzhat a Balatonboglári Szüreti Fesztivál

HelloVidék   
  Megosztom
Névadó szponzorától búcsúzhat a Balatonboglári Szüreti Fesztivál

Több mint 40 év után a Balatonboglári Szüreti Fesztivál megálmodója és névadója a BB Balatonboglári Borgazdasági Zrt., idén nem vesz részt a BB Balatonboglári Szüreti Fesztivál szervezésében és támogatásában.

A Balatonboglári Szüreti Fesztivált körülbelül 47 éve (kezdetben kétévente) az akkori Balatonboglári Borgazdaság munkatársai álmodták és szervezték meg először. Ahogy nőtt a rendezvény, és egyre nagyobb érdeklődésre tartott számot, az Önkormányzattal karöltve és együttműködve az ország egyik legnagyobb ingyenes rendezvényévé fejlődött, több százezres látogatószámmal.

A Balatonboglári Borgazdasági Zrt., a BB márka tulajdonosa, a rendezvény nevének és szellemi jogainak tulajdonosa, a Fesztivál szervezésében és lebonyolításában, fejlesztésében több mint 40 éve aktív résztvevő, sajnálatos módon idén nem tud részt venni sem a Fesztivál szervezésében, és nem lesz főtámogatója a Balatonboglári Szüreti Fesztiválnak.

Számunkra szomorú hírt kell közölnünk, mert több mint 40 év után az idei évben nem látjuk lehetőségét, hogy harmadik félként csatlakozzunk a BB Balatonboglári Szüreti Fesztivál szervezéséhez és támogatásához

- mondta Tulik Ágnes, a vállalat kommunikációs vezetője. A korábbi években fennálló háromoldalú szerződés az év elején felbomlott. A Felek igyekeztek megállapodni, de végül az újabb szervezőpartner is elállt április végén a szerződéstől. A lehetőségekhez képest az Önkormányzat mindent megtett annak érdekében, hogy a Fesztivál a BB márkával együtt valósuljon meg. Egy új együttműködési lehetőséget kínált fel, amely más jogi alapokra helyezné a korábbi együttműködést.

Az Önkormányzattal egyeztetve igyekeztünk megoldást találni a problémára, de ebben az új együttműködésben mi sok bizonytalanságot látunk, és legnagyobb sajnálatunkra, illetve az idő rövidségére való tekintettel, idén ebben a formában nem látjuk lehetőségét a közös együttműködésünknek. Sok sikert kívánunk a szervezőknek, a szívünk ott lesz Velük, és reméljük, a rendezvény után újra egyeztetni tudunk a jövőt illetően. Jövőre 2020 lesz. 101 évente érkezik ilyen különleges dátum. Méltó lehetőség egy új kezdetre, hogy megtaláljuk a Mindenki számára kedvező megoldást

- zárta Tulik Ágnes.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

szüret

balatonboglári szüreti fesztivál

bb