Névadó szponzorától búcsúzhat a Balatonboglári Szüreti Fesztivál

HelloVidék   
  Megosztom
Névadó szponzorától búcsúzhat a Balatonboglári Szüreti Fesztivál

Több mint 40 év után a Balatonboglári Szüreti Fesztivál megálmodója és névadója a BB Balatonboglári Borgazdasági Zrt., idén nem vesz részt a BB Balatonboglári Szüreti Fesztivál szervezésében és támogatásában.

A Balatonboglári Szüreti Fesztivált körülbelül 47 éve (kezdetben kétévente) az akkori Balatonboglári Borgazdaság munkatársai álmodták és szervezték meg először. Ahogy nőtt a rendezvény, és egyre nagyobb érdeklődésre tartott számot, az Önkormányzattal karöltve és együttműködve az ország egyik legnagyobb ingyenes rendezvényévé fejlődött, több százezres látogatószámmal.

A Balatonboglári Borgazdasági Zrt., a BB márka tulajdonosa, a rendezvény nevének és szellemi jogainak tulajdonosa, a Fesztivál szervezésében és lebonyolításában, fejlesztésében több mint 40 éve aktív résztvevő, sajnálatos módon idén nem tud részt venni sem a Fesztivál szervezésében, és nem lesz főtámogatója a Balatonboglári Szüreti Fesztiválnak.

Számunkra szomorú hírt kell közölnünk, mert több mint 40 év után az idei évben nem látjuk lehetőségét, hogy harmadik félként csatlakozzunk a BB Balatonboglári Szüreti Fesztivál szervezéséhez és támogatásához

- mondta Tulik Ágnes, a vállalat kommunikációs vezetője. A korábbi években fennálló háromoldalú szerződés az év elején felbomlott. A Felek igyekeztek megállapodni, de végül az újabb szervezőpartner is elállt április végén a szerződéstől. A lehetőségekhez képest az Önkormányzat mindent megtett annak érdekében, hogy a Fesztivál a BB márkával együtt valósuljon meg. Egy új együttműködési lehetőséget kínált fel, amely más jogi alapokra helyezné a korábbi együttműködést.

Az Önkormányzattal egyeztetve igyekeztünk megoldást találni a problémára, de ebben az új együttműködésben mi sok bizonytalanságot látunk, és legnagyobb sajnálatunkra, illetve az idő rövidségére való tekintettel, idén ebben a formában nem látjuk lehetőségét a közös együttműködésünknek. Sok sikert kívánunk a szervezőknek, a szívünk ott lesz Velük, és reméljük, a rendezvény után újra egyeztetni tudunk a jövőt illetően. Jövőre 2020 lesz. 101 évente érkezik ilyen különleges dátum. Méltó lehetőség egy új kezdetre, hogy megtaláljuk a Mindenki számára kedvező megoldást

- zárta Tulik Ágnes.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

szüret

balatonboglári szüreti fesztivál

bb