Szemétszedésért ingyenes kenu bérlés: egyedülálló kezdeményezés a Tisza-tónál

HelloVidék   
  Megosztom
Szemétszedésért ingyenes kenu bérlés: egyedülálló kezdeményezés a Tisza-tónál

Tiszafüreden egy zsák szemétért kölcsönözhetsz kenut. A Tisza-tavi túra cím Facebook csoportban közzétett bejegyzést rövid idő alatt 3 ezren osztották meg – írja a szeretlekmagyarország.hu.

Bérelj kenut és fizess egy zsák szeméttel. Igen, jól hallottad, a tavi túra csapata nem kér mást, csak szedj össze egy zsák szemetet a Tisza-tavon és kapsz egy kenut fél napra… Várunk szeretettel a Bázisunkon. Tiszafüred Albatrosz kikötő, Tavi túra bázis, keresd a Tutajost.

- olvasható a Tisza-tavi túra cím Facebook csoportban.

Az akció június 14, péntektől kezdődött el. Az egyedi kezdeményezés rengeteg embernek tetszik, kommentben azt írták, hogy az év egyik legjobb ötlete, és követendő példa.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tisza-tó

szemét

szemétszedés

kenu

bérlés