Cseréld le a kutyád: sétáltass inkább csirkét!

HelloVidék   
  Megosztom
Cseréld le a kutyád: sétáltass inkább csirkét!

Az Amazonon csirkepóráz és csirkehám is vásárolható, amennyiben ennek a furcsa hobbinak szeretnénk élni – írja a Promotions.hu.

Manapság már lehetőségünk van a csirkére hámot és pórázt vásárolni, természetesen a termékek színei között is válogathatunk. Ha nem csirkéd van, hanem kacsád, akkor sincs gond, ugyanis nekik is gyártanak szetteket.

A heveder és a póráz tartós, valamint lélegző hálószövetből készül, amely ellenáll a mindennapi használatnak. A cég azt mondja, hogy a csirke hevederek teljesen állíthatóak és könnyen viselhetők, így a csirkéknek mindig kényelmesek.

Nincs többé kényelmetlen érzés. Nem kell aggódnod, hogy a csirke kiszabadul a hámból az utcán sétáltatva.

– írja a cég.

Címlapi kép és fotó: Amazon.com

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csirke

sétáltatás

csirkesétáltatás

amazon