Koncertek és gasztroélmények Keszthelyen: itt vannak a programok

MTI   
  Megosztom
Koncertek és gasztroélmények Keszthelyen: itt vannak a programok

Változatos zenei programokkal és tizenhárom borvidék pincészetének kínálatával háromnapos fesztivál kezdődik július 5-én Keszthely történelmi belvárosában.

A KeszthelyFest a nyugat-balatoni nyár egyik legkiemelkedőbb rendezvénye. A fesztiválon számos zenei irányzat megjelenik, "egyszálgitáros" utcazenészek és "nagyszínpados" sztárok adnak majd koncerteket és a gyermekprogramokat, valamint a gasztronómiai kínálatot is a sokszínűség jegyében állítottuk össze - mondta el Osvald Bálint, a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatóhelyettese.

Az Amazon Ház udvarán a MOL Nagyon Balaton színpad programjai Bérczesi Róbert estjével és Magashegyi Underground koncertjével kezdődnek pénteken este. Szombaton az Anima Sound System, vasárnap pedig a Tom Stormy Trio és Petrovna, a zenekar énekesnője lesz a fesztivál vendége.

A sétáló utca jazz és akusztik színpadjain országosan ismert művészek és helyi kiválóságok - köztük Micheller Myrtill, Farkas Gábor Gábriel, Hajdu Klára, Zolbert vagy Balogh Borsa "Űrlénykirály" és a Background Duo - lépnek fel. A legfiatalabb korosztályt a Várkertben, a Gyermekliget miniszínpadán játszóházakkal, gyermekkoncertekkel, bábelőadásokkal és játékparkokkal várják.

A Bor Összehoz Keszthelyen elnevezésű rendezvényen a történelmi borvidékek tizennyolc pincészetének kínálatából választhatnak a korkedvelők. A gasztronómia kínálatban a hagyományos magyar ételek, "lacikonyha" mellett a modern street food irányvonalat képviselő kínálat is megjelenik.

A sétálóutcában és a Fő téren zalai és környékbeli kézművesek mutatják be portékáit, esténként látványos fény- és épületfestéssel, ünnepi díszkivilágítással teszik még hangulatosabbá a Balaton-parti város utcáit, tereit. A KeszthelyFest a MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként kerül megrendezésre.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szórakozás

keszthely

koncert

fellépő

gasztro

balaton

fesztivál

keszthelyfest

program

programajánló