Sportfesztivál kezdődött Kaposváron: harminc országból érkeztek fiatalok

MTI   
  Megosztom
Sportfesztivál kezdődött Kaposváron: harminc országból érkeztek fiatalok

15. alkalommal rendezik meg az Intersport ifjúsági sportfesztivált, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan a labdarúgás mellett további három sportág, a kézilabda, a kosárlabda és a röplabda küzdelmeit láthatják az érdeklődők.

Az egyhetes, nagyszabású viadalon harminc országból csaknem ötezer fiatal élvezi majd a város vendégszeretetét a szervezők tájékoztatása szerint. A korábbi menetrendhez képest változás, hogy a csütörtöki regisztrációt követően ezúttal péntektől szerdáig tartanak a küzdelmek a város sportpályáin és csarnokaiban: az ünnepélyes megnyitót péntek este rendezik a Rákóczi Stadionban, a döntőket pedig kedden és szerdán játsszák a legjobbak.

Most is a Kossuth téri fesztiválfalu lesz az esemény központja, ahol különböző programok várnak minden résztvevőt és érdeklődőt. Újdonság, hogy a májusban átadott Kaposvár Aréna is bekapcsolódik a programba, itt kosárlabda-mérkőzéseket játszanak majd. A torna összes találkozóját ingyenesen lehet megtekinteni.

Nagy öröm számunkra, hogy újra Kaposváron láthatjuk vendégül ezt a több ezer embert. Visszatér hozzánk a grúz röplabda-válogatott, valamint a Feröer-szigetekről is várunk fiatalokat. Rajtuk kívül nagyon sok nyugat-európai együttest láthatunk vendégül

- mondta a szervezők képviseletében Hangai István.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kaposvár

sport

sportfesztivál

ifjúsági

ifjúsági sportfesztivál