Babel Sound: világzenei fesztivál kezdődik Balatonbogláron

MTI   
  Megosztom
Babel Sound: világzenei fesztivál kezdődik Balatonbogláron

Hétfőn kezdődik a Babel Sound világzenei fesztivál a balatonboglári szabadstrandon; az egy hétig tartó rendezvényen 46 fellépővel és számos gyerekprogrammal várják a látogatókat.

A fesztivál célja, hogy találkozzanak a különböző országok előadói, és új formációk, új produkciók szülessenek - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában. Viszt Viktor, a Babel Sound kommunikációs igazgatója a műsorban elmondta, hogy a hozzájuk érkező zenészek a hétvégére már "egy nyelvet beszélnek", jó kapcsolat alakul ki közöttük.

Mint mondta, arra törekednek, hogy megőrizzék a fesztivál családias hangulatát. Az idén 18 országból hívtak meg előadókat, nemcsak a fellépésük, hanem a fesztivál teljes idejére. Argentínából, Indiából, Szenegálból és Chiléből is érkezik előadó. Hozzátette, hogy esténként koncertekkel, konkrét programmal várják a közönséget, napközben pedig művészeti alkotótáborként működnek.

Elmondta: a fesztiválnak 46 fellépője van az idén, kiemelte a bolgár Belonogát, amely a Transglobal World Music Chart 5. helyezettje volt, továbbá a holland Bandgladesht, amely éjszaka, a saját sátrában lép fel egy performansszal.

Az interaktív világzenei fesztiválon, amelyet július 15. és 21. között rendeznek meg a Platán Strandon, többek között flamenco-táncház, gasztronómiai programok és számos gyerekprogram, köztük indiai játszóház is várja az érdeklődőket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

babel sound

világzene

fesztivál

balatonboglár

szabadstrand

rendezvény

gyerekprogramok