Ekkora sörfesztivál még nem volt a Balatonnál: ne hagyd ki!

MTI   
  Megosztom
Ekkora sörfesztivál még nem volt a Balatonnál: ne hagyd ki!

A „Balaton fővárosát” újra kisüzemi sörfőzdék, különleges sörspecialitások lepik el, mindezt sörös és kulturális programokkal, street food ételekkel fűszerezve – a IV. Keszthelyi Sörfesztivál megnyitja kapuit, a Serfőző csapata július 17. és 21. között várja a malátarajongókat a Móló melletti sétányon.

A habzó csodák rajongói a szezonindító után sem maradnak kedvenc italaik nélkül a Balaton parton. Lágerek, lambicok, pilsenik, APA-k, IPA-k, EPA-k, barna, félbarna, gyümölcsös és búza sörök egyaránt megtalálhatóak lesznek a közel 30 kiállító legalább 100 különböző főzete között. A nagyüzemi italok mellett olyan kisüzemi sörfőzdék sörremekeivel is találkozhatunk, mint a Fehér Nyúl, a Sörművek vagy a YeastSide Brewery.

A hűsítő sörélményt a fesztiválprogramok teszik teljessé. Katona Csaba sörtörténeti előadásai, és az általa vezetett sörkóstolók és sörivóversenyek mellett latin és rock koncertek színesítik a fesztivált, éjszaka pedig a lemezlejátszókon pörögnek majd a legnagyobb slágerek.

A kulturális élmények mellett a szervezők a gasztronómia iránt érdeklődőkre is gondoltak: füstös húsételek, szaftos street food konyha és édes finomságok sorakoznak fel a part menti sétányon. Találkozzunk július 17. és 21 között a IV. Keszthelyi Sörfesztiválon, a Móló melletti sétányon!

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

keszthely

fesztivál

sörfesztivál

serfőző

balaton

sör

ital

alkohol

maláta

rendezvény

program

szórakozás

programajánló