Ekkora sörfesztivál még nem volt a Balatonnál: ne hagyd ki!

MTI   
  Megosztom
Ekkora sörfesztivál még nem volt a Balatonnál: ne hagyd ki!

A „Balaton fővárosát” újra kisüzemi sörfőzdék, különleges sörspecialitások lepik el, mindezt sörös és kulturális programokkal, street food ételekkel fűszerezve – a IV. Keszthelyi Sörfesztivál megnyitja kapuit, a Serfőző csapata július 17. és 21. között várja a malátarajongókat a Móló melletti sétányon.

A habzó csodák rajongói a szezonindító után sem maradnak kedvenc italaik nélkül a Balaton parton. Lágerek, lambicok, pilsenik, APA-k, IPA-k, EPA-k, barna, félbarna, gyümölcsös és búza sörök egyaránt megtalálhatóak lesznek a közel 30 kiállító legalább 100 különböző főzete között. A nagyüzemi italok mellett olyan kisüzemi sörfőzdék sörremekeivel is találkozhatunk, mint a Fehér Nyúl, a Sörművek vagy a YeastSide Brewery.

A hűsítő sörélményt a fesztiválprogramok teszik teljessé. Katona Csaba sörtörténeti előadásai, és az általa vezetett sörkóstolók és sörivóversenyek mellett latin és rock koncertek színesítik a fesztivált, éjszaka pedig a lemezlejátszókon pörögnek majd a legnagyobb slágerek.

A kulturális élmények mellett a szervezők a gasztronómia iránt érdeklődőkre is gondoltak: füstös húsételek, szaftos street food konyha és édes finomságok sorakoznak fel a part menti sétányon. Találkozzunk július 17. és 21 között a IV. Keszthelyi Sörfesztiválon, a Móló melletti sétányon!

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

keszthely

fesztivál

sörfesztivál

serfőző

balaton

sör

ital

alkohol

maláta

rendezvény

program

szórakozás

programajánló