Horogra akadt: hatalmas szörnyet fogott ki a 13 éves fiú

HelloVidék   
  Megosztom
Horogra akadt: hatalmas szörnyet fogott ki a 13 éves fiú

A zsennyei horgásztavon táborozó, 13 éves sárbogárdi Kiss Ernő Gábor hatalmas pontyot fogott. A hal abszolút pontyrekordnak számít a tavon, ráadásul a szerencsés pecás nem használt erős felszerelést.

A 13 éves sárbogárdi Kiss Ernő Gábor a zsennyei horgásztavon táborozott társaival, amikor kifogta a hatalmas halszörnyet. A kis pecásnak egy 21490 grammos pontyot sikerült fognia, ami abszolút pontyrekordnak számít a tavon. Pedig a szerencsés pecásnak nem volt erős felszerelést, egy 0,12-es fonott előkét, egy 10-es horogot és egy feederbotot használt.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sárbogárd

gyerek

peca

horgászat

horgász

horgászás