Komoly programok várnak a hétvégén Vácon: ne hagyd ki!

MTI   
  Megosztom
Komoly programok várnak a hétvégén Vácon: ne hagyd ki!

Július 19-én kezdődik a 27. Váci Világi Vigalom, a város és a Dunakanyar egyik legrangosabb kulturális eseménye; az ingyenes fesztiválon külföldi és magyar előadók is fellépnek - hangzott el az M1 aktuális csatorna műsorában.

Retzler Péter, a Váci Világi Vigalom főszervezője, a fesztivált rendező váci Madách Imre Művelődési Központ igazgatója elmondta: a 27. alkalommal megszervezett összművészeti fesztiválon négy színpadon zajlanak a programok. A programok közül kiemelte, hogy a Nazareth együttes pénteken lép fel a Duna-parti nagyszínpadon, ahol szombaton Fenyő Miklós, vasárnap pedig a Kowalsky meg a Vega produkciója is látható. A Március 15. téren lévő nagyszínpadon pénteken az Ocho Macho, szombaton a Leander Kills, vasárnap a Deák Bill Blues Band lép a közönség elé.

Elmondta: a Pannónia Házban dzsesszudvart alakítottak ki, ahol vasárnap a Rák Béla Combo, majd a Corona, Lachegyi Máté triója, végül pedig a Neumann Balázs Trió lép fel.

Mint kiemelte, mintegy száz programot szerveznek, a könnyűzenei koncertek mellett komolyzenei programokkal, színházi előadásokkal, kiállításokkal, valamint gyerekprogramokkal is várják az érdeklődőket.

Borossa Zsóka, a Váci Világi Vigalom szervezője elmondta: a gyerekeket kézműves foglalkozásokkal várják, szombaton délután a Március 15. téren Gubás Gabi lép fel, emellett gyermek-udvart is szerveznek, ahol régi játékokkal ismerkedhetnek meg a gyerekek, vasárnap pedig víziparkkal várják őket.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vác

program

programajánló

szórakozás

dunakanyar

kultúra

esemény

fellépő

koncert