Sztárvendégekkel erősít Békéscsaba: érdemes lesz elmenni

MTI   
  Megosztom
Sztárvendégekkel erősít Békéscsaba: érdemes lesz elmenni

Több mint hat héten keresztül könnyű- és komolyzenei koncertekkel, valamint családi programokkal várja a békéscsabai Csabagyöngye Kulturális Központ (CSAKK) a város lakosságát és a vendégeket Békéscsaba főterére, illetve a közeli központ Élővíz-csatornára nyíló stégjére - hangzott el a Főtéri Nyár című rendezvénysorozat sajtótájékoztatóján Békéscsabán.

Vandlik-Varga Neli, a kulturális intézmény kommunikációs vezetője elmondta, hogy 38 koncertre, illetve egyéb programra kerül sor Békéscsabán, közöttük például a 33. ZENIT fúvószenekari fesztiválra.

Forczek Győző, a CSAKK helyettes vezetője arról szólt, hogy a programot a blues fogja nyitni, illetve zárni, hiszen július 18-án a főtéri nyitó koncerten Pribojszki Mátyás Jumping Matt and his Combó formációja, augusztus 19-én pedig Little G Weevil zenekara fog fellépni.

A köztes időszakban mások mellett fellép a főtéren Boggie, a Bohemian Betyars, valamint a Byealex és a Slepp is. Július 23-án az Alföld Quartet Mozart-koncertje, augusztus 25-én pedig a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar előadása lesz hallható. Forczek Győző elmondta azt is, hogy a nyárvégi rendezvénysorozatra 7-8 ezer vendéget várnak.

Fotó: MTVA/Jászai Csaba

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

békéscsaba

program

koncert

család

programajánló

sztárvendég

fellépő