Itt a MÁV nagy bejelentése: 50 százalékos kedvezmény jön a vasúton

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a MÁV nagy bejelentése: 50 százalékos kedvezmény jön a vasúton

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a mától július 27-ig tartó FEZEN Fesztiválra utazóknak, bármely belföldi vasútállomásról Székesfehérvárra.

A kedvezmény másodosztályra érvényes, első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat is meg kell fizetni. A kedvezményes retúrjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes árú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 28-én éjfélig be kell fejezni – olvasható a Máv-start sajtóközleményében.

Figyelem: az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén, a Mártírok úton és a Váralja soron lévő pénztáraknál 8 és 22 óra között lebélyegezték. A bélyegeztetés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki. A fesztiválról további információk itt olvashatóak.

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

máv-start

vonat

fesztivál

fezen

zene

koncert

kedvezmény