Hivatalos: ekkor folytatódik a legendás magyar sorozat

HelloVidék   
  Megosztom
Hivatalos: ekkor folytatódik a legendás magyar sorozat

Hamarabb indul a Drága örökösök második évada, mint ahogy tervezték: az RTL Klub ígérete szerint fordulatokban és humorban a folytatásban sem lesz hiány - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A portál szerint már augusztus 12-én, hétfőn elstartol a Drága örökösök második évada, tehát hamarosabb tovább folytatódik a harc a képernyők azért a busás vagyonért, amelyet Kálmán bácsi Ökörapátira és az örököseire hagyott. Azt RTL Klub azt ígéri, hogy a folytatásban váratlan fordulatokban és humorban nem lesz hiány.

A sorozat első évada 4 hónapon át futott a csatorna képernyőjén, mely hamar belopta magát a nézők szívébe. A történet szerint a nagypapa halála után kiderül, hogy hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba.

A második évad főcíme is megújul, melyet itt lehet megnézni:

A lap azt írja, hogy az új évadban váratlan fordulatok, abszurd helyzetkomikumokkal tarkított humor, és a szép zöldbe borult nyári Ökörapáti várja majd a nézőket.

A második évadban a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba: Tibor (Lengyel Ferenc), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Sándor (Hajdu Steve), Subicz (Németh Kristóf), Tamás (Mohai Tamás), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Szláven (Molnár Gusztáv) és Renátó (Farkas Rómeó).

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

drága örökösök

bulvár

szórakozás

tv

rtl klub

humor

sorozat

évad