Hivatalos: ekkor folytatódik a legendás magyar sorozat

HelloVidék   
  Megosztom
Hivatalos: ekkor folytatódik a legendás magyar sorozat

Hamarabb indul a Drága örökösök második évada, mint ahogy tervezték: az RTL Klub ígérete szerint fordulatokban és humorban a folytatásban sem lesz hiány - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A portál szerint már augusztus 12-én, hétfőn elstartol a Drága örökösök második évada, tehát hamarosabb tovább folytatódik a harc a képernyők azért a busás vagyonért, amelyet Kálmán bácsi Ökörapátira és az örököseire hagyott. Azt RTL Klub azt ígéri, hogy a folytatásban váratlan fordulatokban és humorban nem lesz hiány.

A sorozat első évada 4 hónapon át futott a csatorna képernyőjén, mely hamar belopta magát a nézők szívébe. A történet szerint a nagypapa halála után kiderül, hogy hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba.

A második évad főcíme is megújul, melyet itt lehet megnézni:

A lap azt írja, hogy az új évadban váratlan fordulatok, abszurd helyzetkomikumokkal tarkított humor, és a szép zöldbe borult nyári Ökörapáti várja majd a nézőket.

A második évadban a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba: Tibor (Lengyel Ferenc), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Sándor (Hajdu Steve), Subicz (Németh Kristóf), Tamás (Mohai Tamás), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Szláven (Molnár Gusztáv) és Renátó (Farkas Rómeó).

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

drága örökösök

bulvár

szórakozás

tv

rtl klub

humor

sorozat

évad