Hivatalos: ekkor folytatódik a legendás magyar sorozat

HelloVidék   
  Megosztom
Hivatalos: ekkor folytatódik a legendás magyar sorozat

Hamarabb indul a Drága örökösök második évada, mint ahogy tervezték: az RTL Klub ígérete szerint fordulatokban és humorban a folytatásban sem lesz hiány - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A portál szerint már augusztus 12-én, hétfőn elstartol a Drága örökösök második évada, tehát hamarosabb tovább folytatódik a harc a képernyők azért a busás vagyonért, amelyet Kálmán bácsi Ökörapátira és az örököseire hagyott. Azt RTL Klub azt ígéri, hogy a folytatásban váratlan fordulatokban és humorban nem lesz hiány.

A sorozat első évada 4 hónapon át futott a csatorna képernyőjén, mely hamar belopta magát a nézők szívébe. A történet szerint a nagypapa halála után kiderül, hogy hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba.

A második évad főcíme is megújul, melyet itt lehet megnézni:

A lap azt írja, hogy az új évadban váratlan fordulatok, abszurd helyzetkomikumokkal tarkított humor, és a szép zöldbe borult nyári Ökörapáti várja majd a nézőket.

A második évadban a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba: Tibor (Lengyel Ferenc), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Sándor (Hajdu Steve), Subicz (Németh Kristóf), Tamás (Mohai Tamás), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Szláven (Molnár Gusztáv) és Renátó (Farkas Rómeó).

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

drága örökösök

bulvár

szórakozás

tv

rtl klub

humor

sorozat

évad