Különleges szoborcsoport kapott helyet a Balaton partján: mutatjuk a képeket!

HelloVidék   
  Megosztom
Különleges szoborcsoport kapott helyet a Balaton partján: mutatjuk a képeket!

Az idén 20 éves Harley-Davidson Open Road Fest keretében a Fat Boy és ridere életnagyságú utast kapott egy dekoratív hölgy személyében. A 167 cm magas, 90-70-90 arányokkal büszkélkedő nőt mintázó alkotással bővült kompozíciót mostantól bárki megcsodálhatja a Strand sétányon.

Ünnepélyes keretek között avatták fel Alsóörs különleges, fából faragott szoborcsoportját. Gáborecz István legújabb alkotását Dobai Attila, az Open Road Fest igazgatója és Bodor László, az Andreas Stihl Kft. műszaki marketing menedzsere adta át a település polgármesterének Hebling Zsoltnak – olvasható a Stihl International közleményében.

Büszkék vagyunk rá, hogy Alsóörs immáron több mint 20 éve ad otthont a fesztiválnak. A helyi lakosok és az egész régió számára nagy öröm, amikor júniusban megérkeznek hozzánk a motorosok, minden évben velük együtt indítjuk be a nyári szezont. Ez alatt a 20 év alatt egy szoros barátság szövődött a főszervezők és a település között, ezt a barátságot is jelképezi a szoborcsoport.

– mondta el beszédében Hebling Zsolt.

A csinos alkatú, ideális paraméterekkel, széles csípővel és dús keblekkel rendelkező hölgy a szabadság megtestesítője. A 130 cm magas, 90 kilós szobor kifaragása közel két napot vett igénybe.

– mesélte Gáborecz István a STIHL faszobrásza.

A Harley-Davidson és a STIHL három éve kezdett el írni egy közös történetet, ennek köszönhető az ikonikus szoborcsoport, mely immáron teljes pompájában díszeleg a Strand sétányon és méltó módon hirdeti nem csak a szabadságot, de a település és a fesztivál 20 éves barátságát is.

Címlapi kép és fotó: Stihl International

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szobor

balaton

szoborcsoport

alsóörs

open road fest

harley

fesztivál

zene