Különleges szoborcsoport kapott helyet a Balaton partján: mutatjuk a képeket!

HelloVidék   
  Megosztom
Különleges szoborcsoport kapott helyet a Balaton partján: mutatjuk a képeket!

Az idén 20 éves Harley-Davidson Open Road Fest keretében a Fat Boy és ridere életnagyságú utast kapott egy dekoratív hölgy személyében. A 167 cm magas, 90-70-90 arányokkal büszkélkedő nőt mintázó alkotással bővült kompozíciót mostantól bárki megcsodálhatja a Strand sétányon.

Ünnepélyes keretek között avatták fel Alsóörs különleges, fából faragott szoborcsoportját. Gáborecz István legújabb alkotását Dobai Attila, az Open Road Fest igazgatója és Bodor László, az Andreas Stihl Kft. műszaki marketing menedzsere adta át a település polgármesterének Hebling Zsoltnak – olvasható a Stihl International közleményében.

Büszkék vagyunk rá, hogy Alsóörs immáron több mint 20 éve ad otthont a fesztiválnak. A helyi lakosok és az egész régió számára nagy öröm, amikor júniusban megérkeznek hozzánk a motorosok, minden évben velük együtt indítjuk be a nyári szezont. Ez alatt a 20 év alatt egy szoros barátság szövődött a főszervezők és a település között, ezt a barátságot is jelképezi a szoborcsoport.

– mondta el beszédében Hebling Zsolt.

A csinos alkatú, ideális paraméterekkel, széles csípővel és dús keblekkel rendelkező hölgy a szabadság megtestesítője. A 130 cm magas, 90 kilós szobor kifaragása közel két napot vett igénybe.

– mesélte Gáborecz István a STIHL faszobrásza.

A Harley-Davidson és a STIHL három éve kezdett el írni egy közös történetet, ennek köszönhető az ikonikus szoborcsoport, mely immáron teljes pompájában díszeleg a Strand sétányon és méltó módon hirdeti nem csak a szabadságot, de a település és a fesztivál 20 éves barátságát is.

Címlapi kép és fotó: Stihl International

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szobor

balaton

szoborcsoport

alsóörs

open road fest

harley

fesztivál

zene